Gymnastikhøjskolen i Ollerup danser ud!

date

20. May 2018

time

16.00

location

Nordisk Teaterlaboratorium
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Gratis

To gæstedanseforestillinger med elever og tidligere elever lægger vejen forbi Odin Teatret

 

35 nuværende og tidligere danseelever på Gymnastikhøjskolen i Ollerup lægger den 20. maj kl. 16.00 vejen forbi Odin Teatret med to forrygende danseforestillinger.

 

Den ene forestilling hedder Det er svært at stave på DANSK. Den er med et udtaget kompagni af tidligere elever fra højskolen, som kalder sig Ollerup Dansekompagni. Det er eks-eleverne selv, som har lavet forestillingen og valgt, at temaet skulle handle om danskhed. På det grundlag har danserne valgt fem nøgleord/værdier, som de prøver at forholde sig til.

 

Ollerups Danselinje består af 21 nuværende elever af syv forskellige lande og med diverse dansebaggrunde. I samarbejde med deres lærer og danseinstruktør, Søren Mørkrid Thøgersen, har eleverne udarbejdet forestillingen, Låst? Lost?, som de turnerer med til fire danske byer: Roskilde, Odense, Sønderborg og altså Holstebro.

 

Låst? Hvem er jeg, og hvornår er jeg mig? Er jeg, som jeg er, eller kan jeg ændre mig?

 

Lost? Hvordan kommer jeg videre? Skal jeg have hjælp, eller kan jeg klare det selv? Kan jeg finde vejen igen, eller skal jeg finde en ny?

 

Låst? Lost? Er en følelsesrig forestilling, som skildrer forskellige stadier, et individ gennemgår efter et tab i livet.

 

Forestillingerne varer ca. halvanden time i alt. Billetterne er gratis og kan reserveres, hvis man vil være sikker på at få plads, på ollerupdans@gmail.com. Man kan også tage chancen og bare møde frem på Odin Teatret.